EKIPA

V tej rubriki vam predstavljamo našo ekipo, ki skrbi za ustvarjanje ponudbe, njihovo predstavitev in za poslovanje našega podjetja.

Občasno se nam poleg predavateljske ekipe, ki se stalno širi pridružujejo tudi drugi zunanji strokovni sodelavci, ki pomagajo soustvarjati naš program in uresničevati naše poslanstvo.

Srce našega dela smo:

Samozavest
E-naslov:
tedja.trojar@napredek.si
Tedja Trojar – vodja izobraževalnega centra

Na področju izobraževanja dela že od svojih študentskih dni. Sprva kot profesorica matematike, sredi 90-ih pa jo je pot zanesla v izobraževanje odraslih.

V svojem delu se je leta izpopolnjevala pri vodenju tako krajših kot daljših usposabljanj, kjer je z ekipo sodelavcev razvila mnogo različnih in novih programov, katere je obiskovalo tisoče posameznikov. Tudi njeno mednarodno udejstvovanje je želo mnogo sadov in uspehov v preteklih letih. Dejavna je bila pri postavitvi sistema za izvajanje formalnih izobraževanj v Sloveniji (srednje in višješolskih programov) ter v sodelovanju z uglednimi državnimi in gospodarskimi inštitucijami v Sloveniji.

Čeprav je bila imenovana predavateljica za višješolski predmet Poslovna matematika s statistiko, ji vsebina ni več predstavljala izziva. Kasneje se je usmerila v predavanja  na področjih komunikacije in osebnostnega razvoja.

Stalno se izpopolnjuje ter izobražuje tako iz vsebin svojega poklicnega dela kot tudi osebnostnega napredka pri različnih priznanih učiteljih.

Samozavest
E-naslov:
maja.habjan@napredek.si
Maja Habjan – vodja projektov

Njene izjemne kakovosti so bile ključne, ko so jo pred nekaj leti povabili k soustvarjanju izobraževanja, organizaciji in izvedbi programov za odrasle. Mnogim posameznikom je s svojim delom in vzpodbujanjem pomagala do pridobitve javno veljavnih listin; novega poklica ali višje stopnje izobrazbe.

V preteklih letih je bila pomemben soustvarjalec pri izvajanju poklicnih matur srednješolskega strokovnega programa Ekonomski tehnik in koordinaciji verificiranih programov Gospodarske zbornice Slovenije. Zadnja leta se ukvarja predvsem s spremljanjem Zakonodaje ter uvajanjem praktičnih, kratkih oblik usposabljanj ter delavnic.

Poleg organizacijskega dela izobraževanja stalno izpopolnjuje sistem celotnega poslovanja; od dodelave do priprave novih informacijskih orodij do učinkovitejše logistike.

Je navdušena popotnica.

Samozavest
Boni – “deklica za vse” – psička, pasme Bolonjski bišon

Najbolj prijazen kuža na svetu!

Vsako jutro nas razveseli ob prihodu in je sploh najčudovitejši član našega teama. V stresnih situacijah nas sprošča, nam s svojo igrivostjo popestri marsikateri trenutek in je stalno kreativna v svojih prizadevanjih, da nas razvedri, nasmeje in »pocrklja«.